Biblioteca de Sallent

Xarxa de Biblioteques Municipals

Amb el carnet

carnetFer-se el carnet és molt fàcil

Només cal que omplis la butlleta i presentis el DNI, el passaport o el full d’empadronament, i te’l fem al moment. Serveix per a totes les biblioteques públiques municipals.

També el pots sol·licitar aquí i recollir-lo a la biblioteca.

És gratuït (en cas de pèrdua el cost de renovar-lo és d’1€)

Els menors de catorze anys necessiten l’autorització dels pares.

 

Servei de préstec

Busca i reserva llibres de la Xarxa de Biblioteques Municipals al Catàleg Aladí

Amb el carnet pots emportar-te en préstec a casa llibres, revistes, vídeos i discos. Es deixen fins a 30 documents durant 30 dies.

  • Abans d’acabar el termini, si el document no ha estat reservat per ningú, pots demanar fins a tres renovacions. Aquestes renovacions les pots fer personalment, per telèfon o per Internet.
  • Es poden reservar llibres que estan deixats.
  • Si ens facilites el correu electrònic podràs rebre avisos automàtics 5 dies abans del venciment del préstec, i també notificacions de reserves i reclamacions.
  • Amb el préstec interbibliotecari pots demanar llibres d’altres biblioteques de Catalunya.
  • Hi ha una bústia de devolució de llibres a la porta de la Biblioteca.
  • El retard en el retorn dels préstecs comporta 1 punt de penalització per document i dia de retard. Per cada 50 punts el sistema informàtic bloqueja l’usuari durant 15 dies sense poder utilitzar el servei de préstec.
  • Si es perd o malmet un document cal reposar-lo o, si no es troba en venda, pagar-ne l’import.

 

Internet

Amb el carnet et pots connectar al Wifi, o bé fer servir un dels ordinadors d’Internet i+ (amb programes d’ofimàtica) que tenim disponibles: quatre per adults i dos d’infantils. La consulta és gratuïta, només es paguen les impressions.

I també

Fer préstec de llibres electrònics (i pel·lícules, audiollibres, revistes…) a eBiblioCat, així com consultar altres recursos en línia que trobaràs a la Biblioteca Virtual.

Apuntar-te a les nombroses activitats que realitzem a la biblioteca: cursos, clubs de lectura, tallers, xerrades i altres

Aconseguir descomptes en museus, teatres, cinemes i llibreries de la província de Barcelona.

A %d bloguers els agrada això: