//
Activitats infantils

 

Hora del conte2008-Roser Rojas (9)

Des del mes d’octubre fins a finals de març, cada dues setmanes, els divendres a les sis de la tarda, la biblioteca es transforma en un escenari màgic: és l’hora del conte.

Està recomanat per a nens i nenes a partir de 4 anys. Es fa també alguna sessió especial per a nens de 0 a 3 anys.

Aconsellem als pares d’estar al costat dels infants, si no segueixen el conte és millor apartar-los per no distreure els altres nens. Escoltar contes és un hàbit que s’aprèn de mica en mica. Eviteu parlar alt, els jocs i les corredisses, i aprofiteu un cop acabada la narració per agafar contes de la biblioteca en préstec. Els podreu explicar a casa i el vostre fill us ho agrairà.

Calendari:

27 d’octubre
10 de novembre 
24 de novembre
15 de desembre
19 de gener
23 de febrer
24 de març 

13 d’abril


Caubuc

Very cute 7 year old boy lying on the grass reading a kids book

És el club de lectura infantil, per a nens i nenes de 9 a 12 anys. Cal inscripció. Els participants fan trobades mensuals, a les 6 de la tarda, per comentar un llibre que la biblioteca proposa i reparteix. A més de parlar del llibre també es fan activitats i jocs al voltant del tema.

Calendari:

27 de setembre
25 d’octubre
22 de novembre
10 de gener 
21 de febrer
21 de març
25 d’abril
23 de maig

Laboratoris de lectura

laboratoriEls laboratoris de lectura són un tipus d’activitat familiar que convida a experimentar al voltant de la lectura. Estan adreçats a infants de 6 a 11 anys acompanyats dels seus pares, i es realitzen en dissabtes al matí. Descobrir nous llibres, llegir amb tots els sentits, la lectura d’imatges i sons, la creació literària com un joc, la imaginació poètica com a forma artística…

Calendari:


Tallers de manualitats

manualitats-topEs fan a les sis de la tarda. Cal inscripció, i estan adreçats a nens i nenes a partir de 5 anys. Estigueu atents a l’agenda d’aquest web i al facebook.

Anuncis

Els comentaris estan tancats.

Cerca al catàleg

Catàleg

Llibres electrònics

Préstec de llibres electrònics

Biblioteca infantil

Anuncis