//
Activitats infantils

Hora del conte2008-Roser Rojas (9)

D’octubre a març, cada dues setmanes, els divendres a les sis de la tarda, la biblioteca es transforma en un escenari màgic: és l’hora del conte.

Està recomanat per a nens i nenes a partir de 4 anys. Es fa també alguna sessió especial per a nens de 0 a 3 anys.

Aconsellem als pares d’estar al costat dels infants, si no segueixen el conte és millor apartar-los per no distreure els altres nens. Escoltar contes és un hàbit que s’aprèn de mica en mica. Eviteu parlar alt, els jocs i les corredisses, i aprofiteu un cop acabada la narració per agafar contes de la biblioteca en préstec. Els podreu explicar a casa i el vostre fill us ho agrairà.


Caubuc

Very cute 7 year old boy lying on the grass reading a kids book

És el club de lectura infantil, per a nens i nenes de 9 a 12 anys. Cal inscripció. Els participants fan trobades mensuals, a les 6 de la tarda, per comentar un llibre que la biblioteca proposa i reparteix. A més de parlar del llibre també es fan activitats i jocs al voltant del tema.

Laboratoris de lectura

laboratoriEls laboratoris de lectura són un tipus d’activitat familiar que convida a experimentar al voltant de la lectura. Estan adreçats a infants de 6 a 11 anys acompanyats dels seus pares, i es realitzen en dissabtes al matí. Descobrir nous llibres, llegir amb tots els sentits, la lectura d’imatges i sons, la creació literària com un joc, la imaginació poètica com a forma artística…


Tallers de manualitats

manualitats-topEs fan a les sis de la tarda. Cal inscripció, i estan adreçats a nens i nenes a partir de 5 anys. Estigueu atents a l’agenda d’aquest web i al facebook.

Els comentaris estan tancats.

Cerca al catàleg

Catàleg

Llibres electrònics

Préstec de llibres electrònics

Biblioteca infantil