Exposició de microrelats dels alumnes de les escoles Torres Amat, Vedruna i Els Pins. 46è Certamen de Redacció Sant Jordi.

Del 24 d’abril al 15 de maig es podrà veure a la Biblioteca de Sallent, en horari de biblioteca, una exposició de microrelats dels infants de Sallent. Hi participen tots els alumnes dels cicles mitjà i superior, de tercer a sisè de primària, de les escoles Torres Amat i Vedruna de Sallent i de l’escola Els Pins de Cabrianes.

En aquesta ocasió, els textos escolars exposats seran contes molt curts, d’una extensió màxima d’unes 75 paraules. Tindran com a protagonista un ésser imaginari o fantàstic, inventat o bé tradicional: monstre, gegant, follet, fada, bruixa, sirena, nan, diable, vampir, fantasma, drac, unicorn… , i aniran acompanyats d’il·lustracions dels autors.

Entre tots els participants es sortejaran entrades dobles per anar a veure el musical Mare meva! a l’Espai Cultural Fàbrica Vella.

El certamen d’escriptura té per objectiu fomentar la creació literària entre els infants. A l’edició anterior, els joves escriptors sallentins van redactar poemes en forma d’enigma.

Advertisement