Tot i que la Biblioteca encara està tancada al públic, a partir de dilluns 18 de maig podeu retornar tot aquell material que tingueu a casa a la bústia de la Biblioteca. Els documents retornats s’emmagatzemaran per tal de deixar-los en quarantena. Passat el temps estipulat tornaran a la circulació de préstec.

Us agrairem que en la mesura del possible aneu retornant tots aquells documents que heu tingut en préstec durant el confinament, per tal d’agilitzar aquest procés de quarantena. 

Comanda de préstecs amb cita prèvia: demaneu-nos títols en concret i us els prepararem: han d’estar disponibles al catàleg Aladí, a la Biblioteca de Sallent. Feu-ho en aquest formulari, al telèfon 93 820 63 01 (9-13h) o per correu electrònic: b.sallent.samc@diba.cat, proporcionant el número de carnet i nom i cognoms, i us donarem cita per recollir-los.

Us comunicarem quan la biblioteca obri les portes al públic. Ara estem preparant de les instal·lacions i adaptant els serveis, seguint els protocols establerts per les autoritats sanitàries, l’Ajuntament de Sallent, la Diputació de Barcelona i seguint les recomanacions del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Esperem veure-us ben aviat!