Per entretenir-vos durant aquests dies de confinament, us recomanem els llibres, revistes i pel·lícules de E-BIBLIO. Hi podeu accedir amb el número del vostre carnet de biblioteca (la contrasenya és la data de naixement en aquest format: ddmmaaaa).

Si ets resident a Catalunya i no tens carnet de les biblioteques, ara tu també pots accedir als serveis virtuals de les biblioteques, com ara la plataforma de préstec digital eBiblio Catalunya. Dona’t d’alta a l’usuari temporal de la Xarxa de Biblioteques Municipals i gaudeix de tots els nostres serveis virtuals.

Altres recursos virtuals de la Xarxa de Biblioteques Municipals:

GÈNIUS: per a nens, pares i escoles. Un munt d’idees i recursos per a fer.

Àudiollibres: llibres per escoltar mentre fas una altra cosa.

Música en línia: Naxos Music Library és una biblioteca amb un important fons musical de gèneres diversos; però té específicament una gran oferta de música clàssica.

Documentals musicals: In-edit TV és una plataforma de visionat online del Festival IN-EDIT

Teatre des de casa: els companys bibliotecaris del Prestatge Virtual d’Arts Escèniques han preparat una selecció d’obres de teatre filmades que es poden veure a través d’internet.

Viatja des de casa: des del Prestatge de Turisme s’ha preparat una selecció de recursos a través dels quals es pot “fer turisme” a través de la xarxa

Còmics: còmics a la xarxa de manera oberta i gratuïta.