Les pel·lícules que pots veure gratuïtament a la plataforma eBibliocat, de préstec de llibres digitals, ara també es troben al web efilm. Hi pots accedir amb el número de carnet de la Biblioteca de Sallent.

El servei de préstec d’obres audiovisuals de la plataforma digital eBiblioCat inclou més de 2.000 títols de pel·lícules, curtmetratges, enregistraments de concerts i documentals distribuïts per Filmin i per FilminCAT. Actualment, aquest servei permet la visualització en streaming de fins a vuit documents cada mes (dos a la setmana). El visionat es pot fer tant des d’ordinadors com dispositius mòbils mitjançant accés per web o aplicació (Android i iOS).

L’eBiblioCat és el servei de préstec digital de les biblioteques públiques de Catalunya, que ofereix milers de títols de llibres electrònics i audiovisuals de manera gratuïta. Aquest projecte és fruit de la col·laboració del Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i el Consorci de Biblioteques de Barcelona, amb el suport del Ministeri de Cultura.